Skip to main content
头部广告图片
  Home > NBA

Nike Dunk Low Pro SB: de Atmos Elephant-editie

2024-02-02 浏览:

Een sneakericoon opnieuw uitgevonden

De goedkope cheap Nike Dunk Low Pro SB Atmos Elephant is een sneaker die een eerbetoon is. Deze schoen is geen officiële atmos-samenwerking, maar hij ziet er zeker goed uit.

Ontwerp en esthetiek

Het ontwerp van de cheap Nike Dunk Low Pro SB Atmos Elephant is een mix van stijl en comfort. Het heeft een bovenwerk van wit leer en zwart nubuck met overlays met cementgrijze olifantenprint. De Clear Jade Swoosh voegt een vleugje kleur toe aan het verder monochrome ontwerp.

Het bovenste gedeelte van de schoen is voorzien van een combinatie van wit leer en zwarte nubuckmaterialen, wat een mix van texturen en kleuren biedt die onmiddellijk in het oog springen. Dit gebruik van wit leer voegt een vleugje elegantie en tijdloosheid toe aan het ontwerp, terwijl het zwarte nubuck een meer casual en moderne sfeer introduceert.

Comfort en pasvorm

De schoen wordt geleverd met een gewatteerde SB-tong voor extra comfort. Het hiellipje met olifantenprint met Nike-borduurwerk, witte tussenzool en zwarte buitenzool maken het ontwerp compleet.

Vrijgave en ontvangst

De cheap Nike Dunk Low Atmos Elephant werd uitgebracht in november 2020. Hij kostte $ 100 en is sindsdien een gewild stuk geworden onder sneakerliefhebbers.

Conclusie

De goedkope cheap Nike Dunk Low Pro SB Atmos Elephant is meer dan alleen een sneaker. Het is een bewijs van Nike's toewijding aan innovatie en design. Of je nu een sneakerhead bent of gewoon iemand die een goed design op prijs stelt, deze schoen is een must-have.


相关文章