Skip to main content
头部广告图片
  Home > NHL

Washington Capitals: går all in for Ovechkin

2024-07-05 浏览:

Washington Capitals har foretaget store ændringer i denne offseason for at få mest muligt ud af Alex Ovechkins sidste år.
General manager Brian MacLellan har truffet en række modige beslutninger om at hente nye talenter og omforme holdet for at rette op på de største svagheder fra sidste sæson.

Et af de mest bemærkelsesværdige indkøb var Pierre-Luc Dubois, som kom til Billige Washington Capitals trøje som deres nye topcenter. På trods af sin dårlige sæson hos Los Angeles Kings har Dubois potentiale til at genoplive sin karriere sammen med Alex Ovechkin.

Sammen med tilføjelserne af målmanden Logan Thompson og forsvarsspilleren Jacob Chychrun via en handel, samt free agent-signeringerne af Matt Roy, Brandon DuHaem og Tyler Raddysh, markerer dette træk et stort skift i holdets strategi.

Washington Capitals: går all in for Ovechkin(图1)
Washington Capitals: går all in for Ovechkin

Motivationen bag disse aggressive træk er klar: at give Alex Ovechkin den støtte, han har brug for til at jagte Wayne Gretzkys målrekord i karrieren, og samtidig sikre, at Capitals forbliver konkurrencedygtige i slutspillet.

I sidste sæson nåede Wizards knap nok slutspillet og blev hurtigt elimineret, hvilket understregede behovet for en dybere og stærkere trup. Tilpassede Alex Ovechkin trøje, som fylder 39 år, men er 42 mål fra Gretzkys rekord, er under pres for at maksimere sine resterende år i ligaen.

McClellans strategi med at tage risici gennem handler og forstærkninger i stedet for at vælge en komplet genopbygning gennem draften er ukonventionel, men den viser, hvor meget det haster i øjeblikket.

Capitals valgte at satse på potentialet i en spiller som Dubois i stedet for at gå gennem den lange proces med at kæmpe for et højt draftvalg. Denne tilgang er ikke uden risiko, men den har til formål at holde holdet konkurrencedygtigt og drage fordel af Ovechkins historiske scoringstempo.


上一篇:暂无

下一篇:暂无

相关文章