Skip to main content
头部广告图片
  Home > Football

Frankrike viser frem Kylian Mbappes nye maske for å beskytte den brukne nesen når Real Madrids superstjerne er tilbake i aksjon under EM 2024

2024-06-21 浏览:

Mbappe har blitt sett med en maske på trening i Frankrike etter å ha brukket nesen under EM 2024. Real Madrid-stjernen håper å være tilbake i aksjon på fredag mot Nederland, Vintage Troyer og har hatt på seg en ansiktsmaske i Frankrikes farger i forkant av kampen.


VM-vinneren fra 2018 er uten tvil verdens beste spiller, og å ha ham tilgjengelig er nøkkelen til Frankrikes sjanser til å vinne årets EM. Billige Frankrike FotballtrøyerLandslagssjef Didier Deschamps har bekreftet at 25-åringen må opereres etter turneringen i Tyskland, men har også antydet at han kan være klar til kampen mot Nederland på fredag. Det gjenstår å se hvordan det vil påvirke prestasjonene hans i de kommende kampene.


Real Madrids nyervervelse, som kom fra Paris Saint-Germain tidligere denne måneden, har vist seg å være en nøkkelspiller for franskmennene opp  Skreddersydde Mbappé Fotballdrakter gjennom årene. Han har scoret 47 mål på 80 landskamper, hjulpet dem med å vinne verdensmesterskapet i 2018 og nå VM-finalen i 2022.

Det gjenstår å se om Mbappe spiller mot nederlenderne på fredag, men det er sannsynlig at han er klar til den siste gruppespillkampen mot Polen på tirsdag.  Nederland Fotballtrøyer Franskmennene vant EM-åpningen 1-0 mot Østerrike.


相关文章